خرید بک لینک
دانلود کلیپ
سیستم وبلاگدهی
ساخت فروشگاه رایگان
گیفت کارت
دانلود آهنگ های قدیمی
رزرو آنلاین هتل خارجی
دانلود اهنگ
برج خنک کننده
خرید پستی ارزان
گاوصندوق
درب خزانه
ژل میکروسیلیس
مانومتر ویکا
خرید هدفون بیسیم
خرید فیلم و سریال
خرید کفپوش تیوولی
دانلود سریال شهرزاد
بازی آنلاین
عکس : پرنده هایی از جنس دوربین مداربسته

دوربین مدار بسته کوچک

عکس : پرنده هایی از جنس دوربین مداربسته

«Umwelt» یک فیلم کوتاه است که توسط هنرمند ژاپنی «یوشیوکی کاتایاما» تشکیل شده و تکان آرام شکوفایی گروه ای زیبا از دوربین مداربسته ها را به سناریو می‌گذارد .
برگزیدگان ها : «Umwelt» یک فیلم کوتاه است که توسط هنرمند ژاپنی «یوشیوکی کاتایاما» تشکیل‌شده و جنبش آرام شکوفایی تیم ای زیبا از دوربین مداربسته ها را به اکران میگذارد .

برخلاف سایر ویدئوهای تایم لپس که درین ژانر دیده ایم هر دوربین مداربسته با یک حشره یا عنکبوت همپا است که دقیقا در همان مجال بازشدن از روی دوربین مداربسته جنبش می نماید . این تنظیم مجال که حشره روی دوربین مداربسته می‌ماند تازمانیکه دوربین مداربسته شکوفا می گردد حقیقتا باورنکردنی است و به لحاظ می یک هفته ای با اینستاگرم دوربین مداربسته کرد باشد . این فیلم کوتاه اجرو پاداش سوم دومی جشنواره فیلم عمودی را از آن خویش نموده است .

تایم لپس خوش دوربین مداربسته از شکوفایی دوربین مداربسته ها

تایم لپس خوش دوربین مداربسته از شکوفایی دوربین مداربسته ها

از لابه لا بردن جای بخیه و زخم با ژل سیموسیل
ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری : بورک نوعی طعام خمیری منحصر کشور ترکیه است که با به کارگیری از خمیر ظرافت به نام خمیر فیلو یا این که خمیر یوفکا تنظیم می شود .

مواد مایحتاج :

گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز ( نگینی خرد شده ) : 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز ( نگینی خرد شده ) : 1 عدد
اسفناج ( ساطوری خرد شده ) : 1 پیمانه
خمیر یوفکا : یک دوم واحداندازه گیری
زرده تخم مرغ : 2 عدد
زعفران دم کرده : 1 قاشق چایخوری
پودر قند : یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع : به میزان لازم
نمک , فلفل و زردچوبه : به ترازو اضطراری

مواد مایحتاج سس :

تخم مرغ : 1 عدد
شیر : یک سوم پیمانه
روغن مایع : یک سوم واحد اندازه گیری

بورک دوربین مداربسته

طریق پخت :

1 . داخل تابه ای پیاز را به همپا روغن تفت دهید . آن گاه نمک , فلفل , زردچوبه و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر و تحول نماید . آن‌گاه فلفل دلمه ای را به آن افزوده و پاره ای تفت دهید .

2 . اسفناج را به مواد بیش تر کرده و بعد از یه خرده تفت دادن از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید .

3 . برای تهیه و تنظیم سس ; تخم مرغ , شیر و روغن مایع را درون کاسه ای ریخته و با منفعت از چنگالی ادغام کرده تا به صورت سس در آید .

4 . چندین ورقه خمیر یوفکا را در کنار یکدیگر به صورت مستطیل ( یا به صورت مربع و یا به بعدها مناسب ) بچینید ; به گونه ای که حدود 2 سانتی متر از هر برگه روی دیگری قرار بگیرد ( یا این که به صورت تک تک خمیر را روی تراز قرار دهید . ) آن‌گاه با سود از مداد مویی , سس فراهم شده را روی خمیر بمالید و از مخلوط گوشت روی آن بریزید . آن گاه از عرض مستطیل آغاز کرده و آن را رول فرمائید .

5 . رول آماده شده را به طور دوربین مداربسته پیچیده و در وسط قالبی به قطر 22 سانتی متری قرار دهید . در حالتی‌که قالب با مواد لبریز نشد دوباره از خمیر رول تنظیم کرده و به دور تا به دور آن پیچیده تا قالب لبریز شود .

6 . زرده تخم مرغ , زعفران و پودر قند را باطن کاسه ای بریزید . بعد از آن با به کار گیری از قاشقی ( یا این که چنگالی ) ادغام فرمایید و به وسیله خودکار مویی روی خمیر بمالید .

7 . قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 مرتبه سانتی گراد گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود .


برچسب ها : دوربین ,
+ نوشته شده در چهارشنبه 22 شهريور 1396ساعت 14:29 توسط Nixon Stefansen | | تعداد بازدید : 2